
Bakkerij Wouters breidt zijn productiehal uit
Onze site in Kalmthout – daar waar we met een gedreven team van medewerkers elke nacht verse broden, pistolets en taarten maken – krijgt er in 2021 extra ruimte bij. Wat gaan we allemaal doen?
- De kantoorruimte wordt groter, wat de klantenondersteuning en aansturing van ons team nog meer ten goede komt.
- We verleggen onze laadkades voor een handiger transport, wat geen tijdverlies meer bij het inladen betekent
- De komst van een nieuwe koelcel en oven creëert meer plaats om te werken en verbetert de workflow
- De voedselveiligheid wordt nog strikter door de afvalzone en de productiezone duidelijker van elkaar te scheiden
De verbouwingen focussen op de creatie van extra ruimte, waardoor het bakproces en de manier van werken geoptimaliseerd worden. Win-win voor ons personeel en jouw brood en banket. Als klant zal je weinig merken van de werken. Het is o.a. dankzij jou(w vraag) dat we met deze veranderingen uitvoeren. Bedankt!